Domeinbeheer

Wij beheren jouw domein voor een vaste eerlijke prijs per maand

Online Adres

Je website is je online thuisbasis op het internet. Zo geldt dat ook op het internet. Je zult voordat je een thuisbasis kunt gaan bouwen, eerst een adres moeten hebben. Een adres dat logischerwijs aansluit bij jouw bedrijf en haar naam.

Daarom is het belangrijk dat je voor jouw website het juiste domein gaat kiezen. En hier gaan wij jou bij helpen. Kies voor domeinbeheer van Dificem. Dan beheren we jouw domein en kun je in combinatie met onze hosting een veilige fundering leggen voor jouw website.

Domein Domeinbeheer

Prijzen per domein

Deze prijzen zijn exclusief eventuele verhuizingskosten. Staat je domein er niet bij? Neem dan contact op!

Welke extensie moet ik kiezen?

Moet je nu als Nederlands bedrijf een .nl extensie kiezen of toch een .com extensie? Domeinextensies zijn er in allerlei soorten en maten. Het is logisch dat je door het brede aanbod misschien twijfelt over je keuze.

Daarom adviseren we je om voor de logische keuze te gaan. Ben je een bedrijf, gevestigd in Nederland, zonder dat je actief ben op de internationale markt? Dan is het gewoon logisch om voor een .nl extensie te gaan. Ben je wel actief en heb je ook internationale klanten? Dan is .com een logische extensie.

Domein Extensies Beheer

Domein en hosting kiezen?

Menu