Algemene Voorwaarden

Zorg dat de kleine lettertjes op orde zijn

Waarom algemene voorwaarden?

Begin je een nieuw bedrijf? Ben je eigenaar van een webshop met producten? Lever jij verschillende diensten met jouw bedrijf? Dan is het belangrijk dat de rechten en plichten van jou en je klanten op papier staan. Dit noemen we ook wel de algemene voorwaarden. Via dit juridische document voorkom je problemen en is het voor alle partijen duidelijk wie waar recht op heeft.

In de algemene voorwaarden staan de producten en diensten die jij levert en op welke manier je dit doet. Zijn er kleine lettertjes? Wil jij jezelf beschermen tegen eventuele problemen? Dan is het belangrijk dat je dit document op orde hebt. Niet alleen voor je website, maar voor het algemeen belang van je bedrijf.

Waarom Algemene Voorwaarden?
Algemene Voorwaarden Opstellen

Juridisch ingedekt

Dificem werkt met een juridisch adviseur die expert is op het gebied van algemene voorwaarden. Aan de hand van praktische vragen stellen wij deze eenvoudig voor je op. Zo weet je waar je aan toe bent en weet je wat je kunt verwachten. Wanneer deze algemene voorwaarden gereed zijn ontvang jij deze op de manier zoals je dat wilt.

Met algemene voorwaarden ben jij vervolgens ingedekt voor eventuele problemen. Je klanten en jij weten wat er van elkaar verwacht wordt en problemen worden op deze manier voorkomen.

Alles op een rijtje

Document opgesteld door een juridisch adviseur
Overzichtelijk document in begrijpelijke taal
Juridisch ingedekt tegen eventuele problemen
Duidelijkheid voor jou en je klant
Document dat aan jouw eisen voldoet

Juridisch document opstellen?

Menu