Google mijn Bedrijf

Eigen bedrijfsprofiel op Google en Google Maps

Wil je jouw online vindbaarheid in één klap gigantisch verbeteren? Je doelgroep snel en eenvoudig je bedrijfsgegevens laten tonen, zonder dat ze je website hoeven te bezoeken? Geen lastige SEO strategie toe passen en toch vindbaar zijn in Google? Een eigen bedrijfsprofiel in de zoekresultaten? Dan is het tijd dat je aan de slag gaat met een Google mijn bedrijf profiel.

Wanneer je ooit op een bedrijf hebt gezocht in Google, is je vast wel eens de bedrijfsprofielen, rechts in de zoekresultaten, opgevallen. Dit is een handige tool van Google om een eigen profiel aan te maken binnen Google voor jouw bedrijf. Zo verschijn je altijd bovenaan in de zoekresultaten, wanneer er op je bedrijf wordt gezocht. Maar Google mijn bedrijf kan meer. Het kan namelijk ook je vindbaarheid vergroten.

Door jouw profiel te optimaliseren kun je er voor zorgen dat je zichtbaar wordt op belangrijke zoekresultaten. Hiermee vergroot je jouw lokale vindbaarheid. Jouw profiel komt namelijk naar boven wanneer dit relevant is en mensen die tot je doelgroep behoren.

Google mijn bedrijf profiel inrichten
Logo Google mijn bedrijf

Door je profiel te vullen met de juiste informatie, kan je profiel voor je gaan werken. Het zorgt voor meer vindbaarheid en kan de SEO van je website verbeteren.

Wil je jouw profiel optimaliseren, zodat die verschijnt in belangrijke zoekresultaten. Autoriteit uitstraalt naar je doelgroep. Zorgt voor meer bezoekers naar je website. Laat dan je Google mijn Bedrijf profiel optimaliseren.

Alles op een rijtje

Eigen bedrijfsprofiel op Google
Zichtbaar en vindbaar in Google Maps
Handige en overzichtelijke app
Snel vindbaar zonder ingewikkelde SEO strategie
Doelgroep bedienen zonder dat ze je website hoeven te bezoeken
Verzamel reviews van je klanten

Beter gevonden worden?

Menu