Zoekmachine Optimalisatie

Organisch meer én relevanter verkeer via zoekmachines

Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van zoekmachines zoals Google. Van het zoeken naar informatie tot het kopen van producten, alles begint bij een zoekopdracht in Google. Via computer, mobiel, tablet en tegenwoordig zelfs met je stem kun je al zoekopdrachten doen. Maar wie bepaald er eigenlijk wat Google toont aan deze gebruikers?

Je bent het vast met me eens als ik zeg dat het bovenaan verschijnen in Google op belangrijke zoekopdrachten, meer bezoekers voor je website op gaat leveren. Dit is precies de reden waarom het belangrijk is dat jij doet aan zoekmachine optimalisatie.

Door je website te optimaliseren voor zoekmachines, verschijn je met jouw website hoger in de resultaten. Zeker wanneer je website scoort op belangrijke zoekopdrachten, waar jouw doelgroep op zoekt, maakt dit een gigantische impact. Je ontvangt niet alleen meer, maar ook relevantere bezoekers op je website.

Zoekmachine optimalisatie Dificem
Logo Google zoekmachine hoog scoren in Google

Meer én relevanter verkeer

Google bepaald aan de hand van een paar honderd factoren of jouw website relevant is voor een zoekopdracht. Zorg je er voor dat je website geoptimaliseerd is voor zoekwoorden die je doelgroep doet, dan vergroot je de kans dat jij getoond wordt. Ga je aan de slag met de optimalisatie van je website, ontvang je niet alleen meer, maar ook relevanter verkeer naar je website.

Zoekmachine optimalisatie kan daarom een gigantische groei aan bezoekers realiseren. Daar gaat Dificem jou bij helpen. Met een op maat SEO strategie zorgen we er samen voor dat jouw website in orde is, en bovenaan gaat verschijnen in de zoekresultaten.

Wat heb je aan het uitbesteden van je SEO

Eisen van Google

Geoptimaliseerd volgens de eisen die Google stelt.

SEO Strategie

Scoren in zoekmachines door een op maat SEO strategie.

Rich Snippets

Stukjes code waardoor Google je website beter begrijpt.

Zoekwoorden

Geoptimaliseerd voor waar je doelgroep op zoekt.

Content

Vindbaar op interessante content op je website.

Autoriteit

Autoriteit uitstralen naar je bezoeker en naar Google.

Local SEO

Lokaal vindbaar én een eigen bedrijfsprofiel op Google.

Toekomstbestendig

De SEO strategieën kunnen en gaan jaren mee.

SEO is geen bodemloze put

Dat je met SEO (zoekmachine optimalisatie) je website een gigantische boost geeft is geen geheim. Het zorgt ervoor dat je beter scoort in Google en automatisch nieuwe bezoekers genereert. Het grote voordeel is daarnaast ook dat zoekmachine optimalisatie geen bodemloze put is. Stop je met adverteren in sociale media of zoekmachines dan stopt de toestroom van websitebezoekers. Bij SEO is dit anders. Ook wanneer je stopt met het optimaliseren van je website zal je in de zoekmachines blijven verschijnen en (nieuwe) bezoekers blijven genereren. Het is dus een investering om met je website te blijven groeien.

Alles op een rijtje

Hoog scoren in de meest gebruikte zoekmachine ter wereld
Meer én relevanter verkeer naar je website
Zoekmachine optimalisatie aan de hand van de eisen die Google stelt
Autoriteit uitstralen naar je bezoeker en naar Google
Hoogwaardige content op je website waarop je gevonden wordt
Zoekwoordenonderzoek zodat je scoort op zoektermen waar je doelgroep op zoekt
Toekomstbestendige SEO strategieën
Lokaal vindbaar en een eigen bedrijfsprofiel op Google
Gebruik gemaakt van rich snippets zodat Google je website beter begrijpt

Beter gevonden worden?

Menu