Websites

De Online Thuisbasis voor ieder succesvol Bedrijf

Webdesign op maat

Veel bedrijven doen weinig tot niets aan hun online aanwezigheid. Laat staan hun website. Logisch, ze zijn liever bezig met datgene wat ze leuk vinden en waar ze ook goed in zijn. En toch, valt er juist voor deze bedrijven veel online te winnen.

Stel je eens voor. Een website die bovenaan verschijnt in Google. Op belangrijke zoekopdrachten van je doelgroep scoort. Veel en relevante bezoekers ontvangt. Deze bezoekers komen vervolgens op een mooie, maar vooral effectieve website. Ze raken overtuigd van je expertise en willen dolgraag met je in zee. Wees eerlijk, zou dit geen gigantische impact maken voor jou en de groei van je bedrijf?

Goed scorende website laten ontwikkelen

Websites

Forum laten Maken

Forum

Er werkt niets krachtiger dan een eigen community. Wat is een betere manier hiervoor dan een eigen forum?

Webshop laten Maken

Webshop

Jouw producten online verkopen? Dat doe je via een eigen webshop.

Website laten Maken

Website

Het krachtigste marketingmiddel, al tientallen jaren. Jouw bedrijf online via een website.

Website Vernieuwen

Vernieuwen

Is je website verouderd maar de content nog goed? Wij plaatsen jouw website in een nieuw webdesign.

Website Pakketten

Nieuwe website nodig maar nog geen idee wat je allemaal nodig hebt. Kijk dan eens naar onze pakketten. Deze geven je één goed inzicht en zijn voordeliger dan een op maat website plan. Uiteraard zijn alle website op maat werk en SEO geoptimaliseerd.

WordPress

Al onze websites zijn gemaakt in het CMS systeem WordPress. Een van origine blogsysteem, dat de laatste jaren is gegroeid tot het meest gebruikte systeem om websites te maken. Op het moment gebruiken, rond de 35% van alle websites, WordPress. Dat is niet voor niets.

WordPress is een ideaal systeem om je website vindbaar te maken in Google en deze klanten vervolgens te converteren. Het is zeer geschikt in combinatie met zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren om te gaan scoren in Google. Via een conversiegericht webdesign kun je deze bezoekers vervolgens omzetten tot een conversie.

Het grootte voordeel van WordPress is dat je vervolgens zelf je website kunt beheren en aanpassen. Je bent niet bij elke kleine aanpassing afhankelijk. Je kunt dit gewoon zelf.

Websites in WordPress

Onderhoud

Wist je dat hackers zo bij je binnen zijn? Als je jouw website niet update zijn ze soms al binnen 4 dagen (!) binnen. Onderhoud is dus enorm belangrijk als je dit wilt voorkomen. Wij onderhouden de websites van onze klanten daarom voor een vast maandelijks bedrag. Zo heb je nergens omkijken meer naar en weet je dat jouw website veilig is.

Website, webshop of forum laten maken?

Menu