Website laten Maken

Een veilige online Thuisbasis die jou nieuwe Klanten oplevert

Meer dan een Visitekaartje

Wil je online aanwezig zijn met je bedrijf maar weet je niet hoe? Of heb je misschien een website maar deze functioneert eigenlijk alleen als een stilstaand iets? Behaal jij gewoon online nog niet de gewenste resultaten en wil je hier wel naar toe? Dan is het tijd om is een kritische blik te werpen op jouw online thuisbasis: je website.

Al tientallen jaren bieden websites de meest veilige én effectieve online thuishaven voor bedrijven. Zeker tegenwoordig zijn het websites die het verschil maken of je vindbaar bent voor je doelgroep of niet. Ze zorgen dat bezoekers overtuigd worden van je expertise en zetten ze om in klanten.

Het is belangrijk in het bezit te zijn van een goede website. Er zijn nog te veel bedrijven die dit niet op orde hebben en simpelweg klanten mislopen. Anno 2019 is het een absolute noodzaak te beschikken over een goede website. Wees eens eerlijk, zou het hebben van een effectieve website geen gigantische impact hebben de groei van jouw bedrijf?

WordPress websites laten maken
Web development WordPress

Waarde maakt het Verschil

Het is geen geheim dat het hebben van een effectieve website een gigantische impact heeft op een bedrijf. Ze zorgen ervoor dat je goed vindbaar bent, je bezoekers worden overtuigd van je expertise en dat ze over gaan op een daadwerkelijke conversie. Het werven van klanten online is binnen handbereik.

Sinds een aantal jaar ligt mijn focus bij online marketing. Een opvallend feit dat ik dagelijkse tegenkwam in mijn werk, waren websites van het MBK. Het viel mij op dat ze vaak niet het uiterste uit hun website haalden. Met een aantal kleine aanpassingen zouden zij al veel meer resultaat kunnen behalen.

Vanuit die gedachte was Dificem geboren. Een duidelijke visie om het MKB te gaan ondersteunen met hun online aanwezigheid. Ga jij mee op een effectieve manier online?

Geoptimaliseerd voor Google én je Bezoekers

Het geheim van een effectieve website zit hem niet in de goede vindbaarheid in Google of het effectieve design. Het geheim zit hem in de gezonde combinatie hiervan. Je kunt nog zo goed scoren op het ene vlak, is de andere kant niet in orde zul je hier niks aan hebben. De websites die Dificem ontwikkeld zijn daarom 100% geoptimaliseerd voor zoekmachines en voor de bezoeker.

De basis van onze websites zijn goed. In combinatie met een volledige op maat SEO strategie zorgen we er samen voor dat je hoog gaat scoren in de zoekresultaten. Hierdoor verwelkom je meer websitebezoekers. Daarna is het aan de website deze bezoekers om te gaan zetten naar een daadwerkelijke conversie. Dit kan het afnemen van een product of dienst zijn of het achterlaten van hun gegevens. Stap voor stap stuurt de website je bezoekers steeds verder op het juiste pad. Ze worden overtuigd van je expertise en steeds verder overgehaald. Dit alles om de uiteindelijke conversie veilig te stellen.

Web Development & Webdesign van Dificem

We krijgen nu complimenten van klanten

Gedurende een aantal jaren stonden wij online stil. We deden niks aan marketing en onze website was al jaren hetzelfde. Bij Dificem werden we goed en vlug geholpen.

Via een mooie videoheader en afbeeldingen laten we echt zien wat we doen en waar wij als bedrijf voor staan. Dit, in combinatie met de teksten, geeft ons bedrijf goed weer.

We krijgen nu complimenten van klanten dat ze ons goed kunnen vinden en het direct duidelijk is wat we doen.

Edwin van Dijk

Eigenaar van Van Dijk Installatietechniek B.V.

Onze Websites zijn

Google Ready

Volledig geoptimaliseerd volgens de eisen die Google stelt.

Mobile Responsive

Mobile webdesign voor een optimale mobiele ervaring.

Lokaal Vindbaar

Goed lokaal vindbaar. Een eigen bedrijfsprofiel op Google.

Effectief Design

Modern webdesign geoptimaliseerd voor een hoge conversie.

Socials Intergratie

Koppeling tussen je website en social media profielen.

Schone Code

Goed leesbare code. Fijn voor je bezoeker maar helemaal voor Google.

Zelf Beheren

Beheer je website zelf. Geen factuur voor elke kleine aanpassing.

Support

Ondersteuning mocht er iets aan de hand zijn of als er hulp nodig is.

Snel

Volledig geoptimaliseerd zodat je website razendsnel laad.

Converterend

Volledig ingericht om snel en effectief resultaat te boeken.

Link Structuur

Interne link structuur voor meer autoriteit.

SEO Strategie

Op maat strategie zodat jouw website hoog gaat scoren in Google.

Net even iets Anders

Heb je geen zin om elke keer te moeten wachten wanneer je een klein iets aan wilt passen? Elke keer je developer vragen wanneer je nieuwe blog gaat uploaden? En vervolgens ook elke keer een factuur te ontvangen voor de uitgevoerde werkzaamheden. Bij Dificem pakken we het net even anders aan.

We werken in WordPress. Een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk systeem. Zo kun je zelf dingen aanpassen en content toevoegen. Je voorkomt dat er tijd verloren gaat en bespaart kosten voor aanpassingen. Mochten er toch problemen ontstaan of kom je er niet helemaal uit? Dan staan we graag voor je klaar om je alsnog te helpen.

Websites in WordPress

Alles op een rijtje

Lokaal vindbaar én een bedrijfsprofiel op Google
Meer én relevanter organisch verkeer naar je website
SEO strategie op maat, zodat je hoog gaat scoren met je website
Zelf beheren en aanpassen wanneer je wilt
Mobile responsive webdesign voor een vriendelijke mobiele bruikbaarheid
Extra support wanneer nodig
Effectief webdesign volgens de wetten van conversie optimalisatie
Geoptimaliseerd volgens de normen van Google
Ontworpen met een toekomstbestendig webdesign

Website, webshop of forum laten maken?

Menu