Homepage al gemaakt

Website laten maken

Nu de rest nog...

Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt. Dit toont aan dat je graag online wilt groeien met je bedrijf. Ik kom graag met je in contact om hier samen naar te kijken. In mijn ogen kun je veel meer uit jouw online aanwezigheid halen via een website. Veel websites lopen achter op nieuwe ontwikkelingen, waardoor bezoekers worden afgeschrikt en potentiële klanten afhaken. Een website functioneert als een online thuisbasis voor je bedrijf. Het is dus belangrijk dat deze er goed uit ziet.

De homepagina heb ik al voor je gemaakt. Wil je gebruik maken van deze homepage en ook de rest van de website op deze manier door mij laten maken? Neem dan contact met me op. Zo zal je beter scoren in Google en straalt de website weer dé frisheid uit, die jouw bedrijf verdient. Ik help je graag verder!

Ik kwam bij Dificem door een eerder gemaakt website. Deze vond ik er best goed uit zien. Hierdoor had ik vanaf het begin al geen twijfels.

Het maken van de website ging lekker snel. Als ik nog iets wilde kon ik gewoon bellen. Zowel het contact als de aanpassingen gingen enorm snel. Super chill! Het ziet er goed uit en heeft een mooi design.

Om me heen hoor ik positieve reacties. Mensen die de website hebben bekeken vinden de website mooi. Het zijn altijd goede reacties.

Dylan John Verzijl
Eigenaar, Jouw Media Partners

Gedurende een aantal jaren stonden wij online stil. We deden niks aan marketing en onze website was al jaren hetzelfde. Bij Dificem werden we goed en vlug geholpen.

Via een mooie videoheader en afbeeldingen laten we echt zien wat we doen en waar wij als bedrijf voor staan. Dit, in combinatie met de teksten, geeft ons bedrijf goed weer.

We krijgen nu complimenten van klanten dat ze ons goed kunnen vinden en het direct duidelijk is wat we doen.

Edwin van Dijk
Eigenaar, Van Dijk Installatietechniek

Als QQC liepen wij al een tijdje tegen het probleem aan dat onze website zwaar verouderd was. Wij wilden onze bezoekers beter op de hoogte brengen van onze diensten en naast onze sociale media ook een goed werkende website hebben.

Wij hebben dit probleem bij Dificem neergelegd en zij kwamen direct met een mooi ontwerp. Naast dat de website nu ontzettend mooi is, is de techniek ook nog eens erg vlot. De website laadt snel, ziet er strak uit, is overzichtelijk en geef een goed beeld van onze organisatie. De website is dan ook representatief voor onze idealen.

Over de communicatie van Dificem zijn wij erg tevreden. Ze hielden ons goed op de hoogte van de stappen die ze maakten in de ontwikkeling. We zijn onwijs blij met het resultaat dat Dificem voor ons gecreëerd heeft en hopen in de toekomst nog meer diensten van hen af te nemen!

Rens de Kruijf
Vice Voorzitter, Qu’est-ce Que C’est

Laten we beginnen

Website laten maken?