Leren kennen

Wie zijn wij?

Ondernemers pakken online marketing vaak zelf op. Ze gaan aan de slag zonder precies te weten wat ze doen. Zo vertellen ze graag iets over zichzelf en verwachten dat hun doelgroep dan vanzelf over gaat tot aankoop. De realiteit leert ons echter iets anders. Er worden geen resultaten geboekt en in plaats van dat de ondernemers klanten winnen, schrikken ze deze juist af.

Juist daarom Dificem: een jong ‘full service’ online marketing bureau. Eén centrale partner die jou volledig ontziet in al je online marketing campagnes. Die jouw identiteit belangrijk vindt en digitaal weergeeft. Zo ga jij wél je online potentieel behalen en de kansen benutten in jouw bedrijfstak. Ben jij klaar om een online autoriteit te worden in jouw branche?

Ik kwam bij Dificem door een eerder gemaakt website. Deze vond ik er best goed uit zien. Hierdoor had ik vanaf het begin al geen twijfels.

Het maken van de website ging lekker snel. Als ik nog iets wilde kon ik gewoon bellen. Zowel het contact als de aanpassingen gingen enorm snel. Super chill! Het ziet er goed uit en heeft een mooi design.

Om me heen hoor ik positieve reacties. Mensen die de website hebben bekeken vinden de website mooi. Het zijn altijd goede reacties.

Dylan John Verzijl
Eigenaar, Jouw Media Partners

Testimonial Corwine Voordendag

Omdat je al eerder goed werk hebt verricht voor ons vonden we het leuk om ook deze opdracht bij jou neer te leggen. We hebben samen een constructief traject doorlopen!

We hadden zelf al een stukje voorwerk gedaan, zodat we wisten wat we wilden. We vonden het fijn dat je daarin meedacht en met verbeterpunten en tips kwam.

Het is ook fijn dat je super snel actie onderneemt. Indien mogelijk paste je zaken nog diezelfde dag aan. De samenwerking is prettig. Je bent klantgericht en doet er alles aan om het voor ons zo goed mogelijk te regelen. We zijn als team blij met deze frisse en eigentijdse website. Echt een aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle update. Het meedenken en regelen, daar ben je hartstikke goed in.

Corwine Voordendag
Office Manager, Essenzo

Testimonial Corwine Voordendag

Onze ervaring met Dificem is goed en we zijn erg tevreden over de website. De bereidwilligheid om mee te denken en met voorstellen te komen vond ik erg fijn. Daarnaast was de communicatie prettig.

De bruikbaarheid en het inschrijfformulier waren erg belangrijk. Daar zaten we om te springen. Ons publiek is erg enthousiast, zeker over het gebruik op de telefoon. Tegenwoordig wordt alles op de telefoon gedaan, dat werkt dus nu.

De laatste jeugdwerkactiviteit was drukker bezocht dan ooit. Waar dit aan ligt dat weet ik niet, maar het feit dat we nu heel snel actuele informatie erop kunnen zetten is erg fijn. In het verleden was dat een hele klus en nu is dat heel makkelijk zelfs. Als vrijwilligers met weinig tijd, zijn wij nu zelf de bottleneck en niet zo zeer het systeem.

Marinus van Kooij
Penningmeester, Jeugdwerk Den Haag West

Gratis webdesign t.w.v. € 297,-

Wil je gratis kennismaken met onze expertise? Vraag dan een gratis webdesign bij ons aan. Dan ontvang je binnen een week een op maat gemaakte homepagina.

Z
Volledig op maat, in jouw huisstijl
Z
Opgebouwd aan de hand van de eisen van Google
Z
Mobielvriendelijk
Z
Binnen één week in je mailbox, geheel vrijblijvend
Naam
Veld is niet correct ingevuld
Veld is niet correct ingevuld
E-mailadres
Veld is niet correct ingevuld
Veld is niet correct ingevuld
Huidige website url
Veld is niet correct ingevuld
Veld is niet correct ingevuld
Eventuele opmerkingen
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Onze diensten

Online Marketing

Copywriting

De meest onderschatte online marketing factor. Het schrijven van effectieve commerciële teksten.

E-mailmarketing

E-mailmarketing stelt je in staat jouw doelgroep snel en persoonlijk te benaderen.

Social Media

Trouwe achterban aan volgers opbouwen? Social media marketing is een vak op zich.

Online Vindbaarheid 

Google mijn bedrijf

Wil je een eigen profiel binnen Google en Google Maps? Wij maken en optimaliseren jouw profiel.

Zoekmachine adverteren

Snel meer én relevanter verkeer naar je website? Scoor direct bovenaan via advertenties.

Zoekmachine optimalisatie

Bovenaan in Google? Wij optimaliseren jouw website voor meer én relevanter verkeer.

Websites

Webshop laten maken

Jouw producten online verkopen? Verdien geld door middel van online verkoop via een webshop.

Website laten maken

Online klanten winnen? Maak gebruik van het krachtigste online marketing middel, een website.

Website vernieuwen

Is je website verouderd maar de content nog goed? Jouw website in een nieuw design.