E-mailmarketing

Eigen nieuwsbrief

Veel mensen vergeten de waarde van e-mailmarketing. Nieuwsbrieven zijn achterhaald en er wordt vaak gezegd dat niemand geïnteresseerd is in jouw e-mails. Wat vergeten wordt is dat bijna heel zakelijk Nederland actief bezig is met hun e-mail. Hoe vaak hoor je niet dat mensen te veel tijd verliezen aan het lezen en beantwoorden van e-mails.

Wanneer je goede waarde in de e-mails brengt, zul je merken dat dit meer dan een nieuwsbrief is. Mensen zullen uitkijken naar je mails. Ze vinden je e-mails waardevol en krijgen een glimlach als jij weer een mail naar hen verstuurt. Bij e-mailmarketing draait alles om deze waarde. Zorg je er voor dat jouw lezers iets aan de e-mail hebben, dan worden zij fan.

E-mailmarketing uitbesteden

Goede teksten maken het verschil

Wij maken enkel gebruik van de beste e-mailmarketing servers. Deze servers zijn kwalitatief goed zodat jij niet in de spam map beland en aan komt bij je abonnee. Daarnaast ontwikkelen wij onze templates zo dat je niet commercieel over komt. Deze templates zijn volledig in jou huisstijl en voldoen aan deze eisen.

Werk je met WordPress dan integreren we onze tool binnen jou website. Zo kun je vanaf je eigen website mails versturen, statistieken bijhouden en inschrijvingen verzamelen.

Waarom E-mailmarketing?

Alles op een rijtje

Z
Doelgroep benaderen op één van de meest gebruikte platformen
Z

Stuur hoogwaardige mails die niet in de spam belanden

Z
Template volledig in jouw huisstijl
Z
Volledige sales funnel met automatische mails

Met e-mailmarketing starten?