Over ons

Dificem is een klein marketingbureau gespecialiseerd in websites. De missie van Dificem is simpel maar krachtig: bedrijven helpen effectief online te gaan met hun website. Dit doen we aan de hand van conversie en online vindbaarheid. Dit alles zodat alle bedrijven online resultaten gaan boeken met hun website.

De website die Dificem maakt is namelijk op een andere manier ontwikkeld. De focus ligt niet op de vindbaarheid of een conversie. Onze websites bezitten beide en voldoen aan alle eisen om effectief te functioneren.

De websites zijn dus geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. We zorgen dat ze in de basis juist ingesteld zijn en gaan vervolgens, met een op maat SEO strategie, aan de slag. Hierdoor gaat je website scoren op belangrijke zoekwoorden. Zo ontvang je meer én relevanter verkeer op jouw website.

Vervolgens zorgen we ervoor dat het webdesign effectief is. Alles om een uiteindelijke conversie te realiseren. Dit doen we door alle elementen op de website mee te laten werken aan het sturen van de bezoeker. Zo kunnen we ze uiteindelijk overtuigen van je expertise en gaan ze over tot actie.

Websites die we maken zijn altijd duurzaam. Ze moeten jarenlang op een effectieve manier mee gaan. Hierdoor loop jij niet tegen het probleem aan dat je website verouderd is. We onderhouden de website goed waardoor je niet elke keer duizenden euro’s kwijt bent aan het vernieuwen van je website.

0

Opdrachtgevers

0

Afgeronde projecten

Ons werk

Recente artikelen

Online Marketing trends 2020

Online Marketing Trends 2020

Online marketing trends 2020 – Met 2020 in het vooruitzicht is het tijd om als bedrijf na te gaan denken…

Wat zeggen anderen

Wij werken o.a. voor

Kom in Contact

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat je naam en telefoonnummer dan kom je vrijblijvend met een professional in contact.

Naam
Field is required!
Telefoonnummer
Field is required!
Menu