Over ons

Waarom Dificem?

Ondernemers pakken online marketing vaak zelf op. Ze gaan aan de slag zonder precies te weten wat ze doen. Zo bouwen en onderhouden ze zelf hun website, proberen zelf vindbaar te worden en ontwikkelen content voor hun sociale media. Ze vertellen graag iets over zichzelf en verwachten dat hun doelgroep zo vanzelf over gaat tot aankoop. De realiteit leert ons echter iets anders. Er worden hiermee geen resultaten geboekt en in plaats van dat de ondernemers klanten winnen, schrikken ze deze juist af.

Online marketing is een vak. Het bouwen van een website is veel meer dan het vullen van een standaard template. Het schrijven van teksten is juist niet het vertellen van je eigen verhaal. En ook het delen van content gaat niet over jezelf. Wanneer je op deze manier online marketing inzet, laat je grote kansen onbenut. Je loopt klanten mis en voldoet verreweg aan jouw online potentie.

Juist daarom Dificem: een jong ‘full service’ online marketing bureau. Eén centrale partner die jou volledig ontziet in al je online marketing campagnes. Die jouw identiteit belangrijk vindt en digitaal weergeeft. Zo ga jij wél je online potentieel behalen en kansen in jouw bedrijfstak benutten. Ben jij klaar om een online autoriteit te worden in jouw branche?

Onze trots

Het team

Frank van Dijk

Frank van Dijk

Founder

Bo Bette Neven

Bo Bette Neven

Content Marketeer

Koen van der Wolf

Koen van der Wolf

Juridisch Adviseur

Onze werkwijze

Wij geloven erin dat het voor ieder bedrijf mogelijk is om effectief online te gaan. Voor ieder bedrijf bestaat een passende oplossing. Daarom werken wij altijd aan de hand van onze basiswaarden. Zodat de samenwerking voor beide partijen als fijn wordt ervaren.

E

Expertise

Je kunt uitgaan van onze expertise. We zijn vakbekwaam en weten waar we het over hebben.

E

Flexibel

Bijna alles is mogelijk. We zijn veel meer dan ‘alleen’ een online marketing bureau.

E

Integer

We gaan altijd open te werk. Geen vreemde contracten, maar een integere samenwerking.

E

Jong & energiek

Wij zijn een jong team dat energie krijgt van het behalen van online resultaten. Groei jij met ons mee?

Online marketing bureau

Wat zeggen anderen

Testimonials

Ik kwam bij Dificem door een eerder gemaakt website. Deze vond ik er best goed uit zien. Hierdoor had ik vanaf het begin al geen twijfels.

Het maken van de website ging lekker snel. Als ik nog iets wilde kon ik gewoon bellen. Zowel het contact als de aanpassingen gingen enorm snel. Super chill! Het ziet er goed uit en heeft een mooi design.

Om me heen hoor ik positieve reacties. Mensen die de website hebben bekeken vinden de website mooi. Het zijn altijd goede reacties.

Dylan John Verzijl

Eigenaar, Jouw Media Partners

Onze ervaring met Dificem is goed en we zijn erg tevreden over de website. De bereidwilligheid om mee te denken en met voorstellen te komen vond ik erg fijn. Daarnaast was de communicatie prettig.

De bruikbaarheid en het inschrijfformulier waren erg belangrijk. Daar zaten we om te springen. Ons publiek is erg enthousiast, zeker over het gebruik op de telefoon. Tegenwoordig wordt alles op de telefoon gedaan, dat werkt dus nu.

De laatste jeugdwerkactiviteit was drukker bezocht dan ooit. Waar dit aan ligt dat weet ik niet, maar het feit dat we nu heel snel actuele informatie erop kunnen zetten is erg fijn. In het verleden was dat een hele klus en nu is dat heel makkelijk zelfs. Als vrijwilligers met weinig tijd, zijn wij nu zelf de bottleneck en niet zo zeer het systeem.

Marinus van Kooij

Penningmeester, Jeugdwerk Den Haag West

Omdat je al eerder goed werk hebt verricht voor ons vonden we het leuk om ook deze opdracht bij jou neer te leggen. We hebben samen een constructief traject doorlopen!

We hadden zelf al een stukje voorwerk gedaan, zodat we wisten wat we wilden. We vonden het fijn dat je daarin meedacht en met verbeterpunten en tips kwam.

Het is ook fijn dat je super snel actie onderneemt. Indien mogelijk paste je zaken nog diezelfde dag aan. De samenwerking is prettig. Je bent klantgericht en doet er alles aan om het voor ons zo goed mogelijk te regelen. We zijn als team blij met deze frisse en eigentijdse website. Echt een aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle update. Het meedenken en regelen, daar ben je hartstikke goed in.

Corwine Voordendag

Office Manager, Essenzo

Bedrijven waar wij voor werken

Onze partners