Testimonials

Wat zeggen anderen over Dificem

De website laadt snel, ziet er strak uit, is overzichtelijk en geef een goed beeld van onze organisatie

Als QQC liepen wij al een tijdje tegen het probleem aan dat onze website zwaar verouderd was. Wij wilden onze bezoekers beter op de hoogte brengen van onze diensten en naast onze sociale media ook een goed werkende website hebben.

Wij hebben dit probleem bij Dificem neergelegd en zij kwamen direct met een mooi ontwerp. Naast dat de website nu ontzettend mooi is, is de techniek ook nog eens erg vlot. De website laadt snel, ziet er strak uit, is overzichtelijk en geef een goed beeld van onze organisatie. De website is dan ook representatief voor onze idealen.

Over de communicatie van Dificem zijn wij erg tevreden. Ze hielden ons goed op de hoogte van de stappen die ze maakten in de ontwikkeling. We zijn onwijs blij met het resultaat dat Dificem voor ons gecreëerd heeft en hopen in de toekomst nog meer diensten van hen af te nemen!

Rens de Kruijf

Vice Voorzitter bij Qu’est-ce Que C’est

We krijgen nu complimenten van klanten

Gedurende een aantal jaren stonden wij online stil. We deden niks aan marketing en onze website was al jaren hetzelfde. Bij Dificem werden we goed en vlug geholpen.

Via een mooie videoheader en afbeeldingen laten we echt zien wat we doen en waar wij als bedrijf voor staan. Dit, in combinatie met de teksten, geeft ons bedrijf goed weer.

We krijgen nu complimenten van klanten dat ze ons goed kunnen vinden en het direct duidelijk is wat we doen.

Edwin van Dijk

Eigenaar van Van Dijk Installatietechniek B.V.

De samenwerking is prettig. Je bent klantgericht en regelt alles. Dat is erg fijn!

Omdat je al eerder goed werk hebt verricht voor ons vonden we het leuk om ook deze opdracht bij jou neer te leggen. We hebben samen een constructief traject doorlopen!

We hadden zelf al een stukje voorwerk gedaan, zodat we wisten wat we wilden. We vonden het fijn dat je daarin meedacht en met verbeterpunten en tips kwam.

Het is ook fijn dat je super snel actie onderneemt. Indien mogelijk paste je zaken nog diezelfde dag  aan. De samenwerking is prettig. Je bent klantgericht en doet er alles aan om het voor ons zo goed mogelijk te regelen. We zijn als team blij met deze frisse en eigentijdse website. Echt een aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle update. Het meedenken en regelen, daar ben je hartstikke goed in.

Testimonial Corwine Voordendag

Corwine Voordendag

Office Manager bij Essenzo

Om me heen hoor ik positieve reacties

Ik kwam bij Dificem door een eerder gemaakt website. Deze vond ik er best goed uit zien. Hierdoor had ik vanaf het begin al geen twijfels.

Het maken van de website ging lekker snel. Als ik nog iets wilde kon ik gewoon bellen. Zowel het contact als de aanpassingen gingen enorm snel. Super chill! Het ziet er goed uit en heeft een mooi design.

Om me heen hoor ik positieve reacties. Mensen die de website hebben bekeken vinden de website mooi. Het zijn altijd goede reacties.

Dylan John Verzijl

Eigenaar van Jouw Media Partners

Mensen zijn erg enthousiast, zeker over het gebruik op de telefoon

Onze ervaring met Dificem is goed en we zijn erg tevreden over de website. De bereidwilligheid om mee te denken en met voorstellen te komen vond ik erg fijn. Daarnaast was de communicatie prettig.

De bruikbaarheid en het inschrijfformulier waren erg belangrijk. Daar zaten we om te springen. Ons publiek is erg enthousiast, zeker over het gebruik op de telefoon. Tegenwoordig wordt alles op de telefoon gedaan, dat werkt dus nu.

De laatste jeugdwerkactiviteit was drukker bezocht dan ooit. Waar dit aan ligt dat weet ik niet, maar het feit dat we nu heel snel actuele informatie erop kunnen zetten is erg fijn. In het verleden was dat een hele klus en nu is dat heel makkelijk zelfs. Als vrijwilligers met weinig tijd, zijn wij nu zelf de bottleneck en niet zo zeer het systeem.

Marinus van Kooij

Penningmeester bij Jeugdwerk Den Haag West

Menu