Jeugdwerk Den Haag West

Werkzaamheden:

Website Vernieuwen

Jeugdwerk Den Haag West beschikte over een zeer verouderde website. Er werden handmatig wijzigingen doorgevoerd binnen een zo’n verouderd webdesign dat ze volledig uit zoekmachines waren verdwenen. Daarom werden wij ingeschakeld.

We hebben de website volledig overgezet naar een nieuwe WordPress installatie. De website beschikt over een flink verbeterd design en is weer zichtbaar binnen zoekmachines. Daarnaast hoeven ze niet meer in de code te spelen wanneer ze iets aan willen passen. Dit gaat nu volledig automatisch!

Portfolio Dificem Jeugdwerk Den Haag West

Voor en na

Bekijk hier het verschil tussen de oude en nieuwe website.

Mensen zijn erg enthousiast, zeker over het gebruik op de telefoon

Onze ervaring met Dificem is goed en we zijn erg tevreden over de website. De bereidwilligheid om mee te denken en met voorstellen te komen vond ik erg fijn. Daarnaast was de communicatie prettig.

De bruikbaarheid en het inschrijfformulier waren erg belangrijk. Daar zaten we om te springen. Ons publiek is erg enthousiast, zeker over het gebruik op de telefoon. Tegenwoordig wordt alles op de telefoon gedaan, dat werkt dus nu.

De laatste jeugdwerkactiviteit was drukker bezocht dan ooit. Waar dit aan ligt dat weet ik niet, maar het feit dat we nu heel snel actuele informatie erop kunnen zetten is erg fijn. In het verleden was dat een hele klus en nu is dat heel makkelijk zelfs. Als vrijwilligers met weinig tijd, zijn wij nu zelf de bottleneck en niet zo zeer het systeem.

Marinus van Kooij

Penningmeester bij Jeugdwerk Den Haag West

Wil jij ook zo’n mooie website?

Menu