Van Dijk Installatietechniek

Werkzaamheden:

Copywriting, Google mijn Bedrijf, Social Media, Website laten Maken

Van Dijk Installatietechniek had een verouderde en onpersoonlijke website. Deze website was al jaren niet bijgewerkt wat zorgde voor een ouder design en verouderde informatie.

Om meer interactie en informatie aan te bieden moest er een nieuwe website komen. Deze website moest voorzien zijn van de juiste informatie. Daarnaast moest de huisstijl van Van Dijk terugkomen in het design.

Tijdens de kennismaking met het bedrijf en haar unieke punten kwamen we een opmerkelijk marketingmiddel tegen. Iedereen kende ze namelijk wel, de unieke rode bussen met de oranje vlam. Omdat die typisch het bedrijf weergaf hebben we er samen voor gekozen dit element een centrale rol te geven in de nieuwe website. Door middel van een drone hebben we beelden geschoten en terug laten komen in de header van de website.

We hebben de website zo ingericht dat bezoekers eenvoudig achter de informatie komen waar zij naar op zoek zijn. Daarnaast was het aanbieden van de werkgelegenheid belangrijk. Hierdoor hebben we meerdere malen de aandacht getrokken met een vacature.

We krijgen nu complimenten van klanten

Gedurende een aantal jaren stonden wij online stil. We deden niks aan marketing en onze website was al jaren hetzelfde. Bij Dificem werden we goed en vlug geholpen.

Via een mooie videoheader en afbeeldingen laten we echt zien wat we doen en waar wij als bedrijf voor staan. Dit, in combinatie met de teksten, geeft ons bedrijf goed weer.

We krijgen nu complimenten van klanten dat ze ons goed kunnen vinden en het direct duidelijk is wat we doen.

Edwin van Dijk

Eigenaar van Van Dijk Installatietechniek B.V.

Wil jij ook zo’n mooie website?

Menu