Jouw Media Partners

Portfolio Dificem Jouw Media Partners

Wat we hebben gedaan

Ons werk

Een innovatief bedrijf met passie en de helpende hand op het gebied van online. Op deze manier biedt Jouw Media partners een volledige ontzorging. In combinatie met een uitgebreid team van ZZP’ers en freelancers biedt het een uitgebreid dienstenpakket aan. Wij zijn enorm trots dat we de basis hebben mogen leggen voor dit innovatieve project.

Dificem heeft een volledig op maat platform mogen ontwikkelen, om de ZZP’ers en freelancers in contact te brengen met opdrachtgevers van Jouw Media Partners. Dit unieke project leerde ons op verschillende manieren naar de twee doelgroepen te kijken. Naast het ontwikkelen van dit platform hebben we ook de website voor Jouw Media Partners mogen ontwikkelen. Volledig in huisstijl met als leuke toevoeging een aantal innovatieve tools. Deze draait nu volledig op onze snelle hosting.

Portfolio Dificem Website QQC
Ik kwam bij Dificem door een eerder gemaakt website. Deze vond ik er best goed uit zien. Hierdoor had ik vanaf het begin al geen twijfels.

Het maken van de website ging lekker snel. Als ik nog iets wilde kon ik gewoon bellen. Zowel het contact als de aanpassingen gingen enorm snel. Super chill! Het ziet er goed uit en heeft een mooi design.

Om me heen hoor ik positieve reacties. Mensen die de website hebben bekeken vinden de website mooi. Het zijn altijd goede reacties.

Dylan John Verzijl

Eigenaar, Jouw Media Partners

Laten we beginnen

Website laten maken?

Pin It on Pinterest