Qu’est-ce Que C’est

Portfolio Dificem QQC

Wat we hebben gedaan

Ons werk

Sinds begin 2014 was de website van de Qu’est-ce Que C’est uit Stolwijk niet meer onderhouden. Omdat er vanuit hun bezoekers vraag was ontstaan naar meer overzicht en informatie wilden ze toch een website om dit te vertellen.

Op de website hebben we een duidelijk overzicht gecreëerd voor bezoeker met betrekking tot de feesten. Daarnaast krijgen bezoekers een duidelijk impressie van de jeugdsociëteit zodra ze de website openen. Hierbij heeft Dificem ook ondersteund in het schrijven van teksten.

Portfolio Dificem Website QQC

Als QQC liepen wij al een tijdje tegen het probleem aan dat onze website zwaar verouderd was. Wij wilden onze bezoekers beter op de hoogte brengen van onze diensten en naast onze sociale media ook een goed werkende website hebben.

Wij hebben dit probleem bij Dificem neergelegd en zij kwamen direct met een mooi ontwerp. Naast dat de website nu ontzettend mooi is, is de techniek ook nog eens erg vlot. De website laadt snel, ziet er strak uit, is overzichtelijk en geef een goed beeld van onze organisatie. De website is dan ook representatief voor onze idealen.

Over de communicatie van Dificem zijn wij erg tevreden. Ze hielden ons goed op de hoogte van de stappen die ze maakten in de ontwikkeling. We zijn onwijs blij met het resultaat dat Dificem voor ons gecreëerd heeft en hopen in de toekomst nog meer diensten van hen af te nemen!

Rens de Kruijf

Vice Voorzitter, Qu’est-ce Que C’est

Laten we beginnen

Website laten maken?

Pin It on Pinterest