Van Dijk Installatietechniek

Portfolio Dificem Van Dijk Installatietechniek bv

Wat we hebben gedaan

Ons werk

Van Dijk Installatietechniek is een kleine installateur uit Haastrecht. Met ruim 38 jaar ervaring zijn ze een toonaangevende speler in de markt. Dat is te zien aan het vakbekwame personeel en uitgebreide dienstenpakket.

Voor Van Dijk Installatietechniek hebben we een volledig nieuwe website mogen realiseren in de gewenste huisstijl. Dit was niet altijd even makkelijk met de uiteenlopende kleurencombinatie die worden gebruikt in het logo en op andere plekken. In onze ogen is het in ieder geval gelukt. De website hebben we mogen voorzien van afbeeldingen, droneshots voor de video header en nieuwe teksten. Daarnaast hebben we het Google mijn Bedrijf profiel geoptimaliseerd.

Gedurende een aantal jaren stonden wij online stil. We deden niks aan marketing en onze website was al jaren hetzelfde. Bij Dificem werden we goed en vlug geholpen.

Via een mooie videoheader en afbeeldingen laten we echt zien wat we doen en waar wij als bedrijf voor staan. Dit, in combinatie met de teksten, geeft ons bedrijf goed weer.

We krijgen nu complimenten van klanten dat ze ons goed kunnen vinden en het direct duidelijk is wat we doen.

Edwin van Dijk

Eigenaar, Van Dijk Installatietechniek

Laten we beginnen

Website laten maken?