Website laten maken?

Wil jij online gaan groeien maar beschik je nog niet over een goede website? Is je website veroudert en heb je een nieuwe nodig? Je website behaalt gewoon niet de gewenste resultaten?

Dan is het verstandig om een kritisch oog te werpen op je website. Een website biedt al tientallen jaren een veilige basis voor bedrijven, om online zichtbaar en bereikbaar te zijn. Ondanks dat haalt een groot deel van de bedrijven echter niet het uiterste uit hun website. Deze bedrijven lopen onnodig klanten en omzet mis omdat ze simpelweg niet goed vindbaar zijn en flink achterlopen op hun concurrentie.

Zeker nu is het belangrijk om zichtbaar te zijn en mee te groeien met de menigte. Ook als mkb bedrijf of zzp’er maakt het een verschil of je vindbaar bent of niet. Stel je namelijk eens voor: jij staat bovenaan op zoekresultaten van je doelgroep. Vervolgens worden ze stap voor stap geleid naar dat doel dat jij met ze voor ogen hebt. Zou dat geen gigantische impact maken voor jou bedrijf?

Web development WordPress
Website op maat laten maken

Het is geen geheim dat een effectieve website een enorme impact heeft op een bedrijf. Door goed vindbaar te zijn op de plekken waar je doelgroep zoekt en deze bezoekers om te zetten tot lead of klant, ga je merken dat je kan gaan groeien met je bedrijf.

De websites van Dificem zijn geoptimaliseerd voor zowel Google als een bezoeker. Hierdoor zijn ze enerzijds zo ingericht dat ze hoog gaan scoren in de zoekresultaten om meer verkeer naar je website te genereren. Anderzijds is de website geoptimaliseerd om bezoekers om te zetten naar een concreet doel. Zoals het binnenhalen van nieuwe klanten.

Dificem zorgt ervoor dat SEO technisch alles in orde is. Zodat je zelf of onder begeleiding aan de slag kan gaan met jouw SEO strategie. We richten de pagina’s logisch in en bouwen de websites zo dat je makkelijk aan de slag kunt gaan met het toevoegen van content.

Wil jij

Niet elke keer een factuur bij een aanpassing

Een effectieve website

Website in eigen beheer

Een website met mobile design

Meer websitebezoekers

Meer leads en omzet via je website

Een geoptimaliseerde website voor Google en je bezoeker

SEO strategie voor je website

Gratis support*

*lengte van support afhankelijk van pakket

Website in eigen beheer

Heb je geen zin in elke keer een factuur wanneer er iets aangepast moet worden? Ben je het zat dat het uren duurt voordat je een blog eindelijk in de lucht hebt? Wil je alles zelf in beheer hebben en aan kunnen passen wanneer je dat zelf wilt.

Onze websites worden gemaakt in het cms systeem WordPress. Dit systeem is uitstekend voor het uploaden en bijhouden van je content. Zo kun je zelf zonder al te veel moeite een blog bijhouden, je pagina’s aanpassen en de content up-to-date houden. Hoe dat werkt? Je ontvangt een uitgebreide handleiding over hoe je jouw website aan kunt passen. Mocht je toch hulp nodig staan we altijd open om je vragen te beantwoorden.

Web development, website in WordPress

Pakketten

Basis
€197Vanaf
  • ✓ Goedkoopste keuze
  • ✓ Uitgebreide homepagina
  • ✓ Zoekmachine technisch geoptimaliseerd
  • ✓ 3 Maanden gratis support
Uitgebreid
€697Vanaf
  • ✓ Basis website
  • ✓ Standaard pagina's (home, over ons, diensten, contact)
  • ✓ Content lay-out
  • ✓ Zoekmachine technisch geoptimaliseerd
  • ✓ 3 Maanden gratis support
Menu