Website laten maken Alkmaar

Website laten maken of ontwikkelen Alkmaar

Web Development Alkmaar

Website laten maken in Alkmaar? Wil jij meer bezoekers? Meer conversie? Klanten winnen via je website? Effectief online? Daar gaat Dificem jou bij helpen.

Een website is veel meer dan een statisch iets zwervend op het web. Het is een bewegend iets dat veel voor jou bedrijf kan betekenen, verbind jou met je doelgroep. Overtuigd ze van jouw expertise en wint klanten voor je. Benieuwd hoe dit werkt? Neem contact op.

Neem vrijblijvend contact op!

[contact-form-7 id=”1693″ title=”Web development”]

Mensen zijn erg enthousiast, zeker over het gebruik op de telefoon

Onze ervaring met Dificem is goed en we zijn erg tevreden over de website. De bereidwilligheid om mee te denken en met voorstellen te komen vond ik erg fijn. Daarnaast was de communicatie prettig.

De bruikbaarheid en het inschrijfformulier waren erg belangrijk. Daar zaten we om te springen. Ons publiek is erg enthousiast, zeker over het gebruik op de telefoon. Tegenwoordig wordt alles op de telefoon gedaan, dat werkt dus nu.

De laatste jeugdwerkactiviteit was drukker bezocht dan ooit. Waar dit aan ligt dat weet ik niet, maar het feit dat we nu heel snel actuele informatie erop kunnen zetten is erg fijn. In het verleden was dat een hele klus en nu is dat heel makkelijk zelfs. Als vrijwilligers met weinig tijd, zijn wij nu zelf de bottleneck en niet zo zeer het systeem.

Marinus van Kooij

Penningmeester bij Jeugdwerk Den Haag West

WordPress website op maat

De websites van Dificem zijn gemaakt in WordPress waardoor je gewoon zelf je website kunt beheren en aanpassen. Hierdoor voorkom je dat je moet wachten en een factuur ontvangt elke keer als er iets aangepast moet worden. De achterkant wordt voor je geregeld.

Zo wordt ervoor gezorgd dat website is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het webdesign is zo ontworpen dat er hoge conversies kunnen worden gehaald. Hierdoor kun je klanten gaan winnen met je website. Samen ontwerpen we vervolgens een SEO strategie op maat. Zo wordt en blijft jouw website zo vindbaar als mogelijk.

Website laten Maken Alkmaar

Wil jij?

Meer halen uit je website
Hoog scoren in zoekmachines
Veel websitebezoekers
Hoge conversie
Je website ter alle tijden zelf aan kunnen passen
Een op maat gemaakte SEO strategie

Website laten ontwikkelen Alkmaar

Website laten maken in Alkmaar? Meer online successen boeken? Laat je gratis en vrijblijvend adviseren hoe jij dit kunt doen.

Neem vrijblijvend contact op!

[contact-form-7 id=”1693″ title=”Web development”]

Menu