Website laten maken Leeuwarden

Website laten maken Leeuwarden

Web Development Leeuwarden

Website laten maken Leeuwarden? Wil jij meer uit je website halen? Hoog scoren in Google of zelfs klanten winnen? Daar gaat Dificem jou bij helpen.

T

Neem vrijblijvend contact op!

[contact-form-7 id=”1693″ title=”Web development”]

Mensen zijn erg enthousiast, zeker over het gebruik op de telefoon

Onze ervaring met Dificem is goed en we zijn erg tevreden over de website. De bereidwilligheid om mee te denken en met voorstellen te komen vond ik erg fijn. Daarnaast was de communicatie prettig.

De bruikbaarheid en het inschrijfformulier waren erg belangrijk. Daar zaten we om te springen. Ons publiek is erg enthousiast, zeker over het gebruik op de telefoon. Tegenwoordig wordt alles op de telefoon gedaan, dat werkt dus nu.

De laatste jeugdwerkactiviteit was drukker bezocht dan ooit. Waar dit aan ligt dat weet ik niet, maar het feit dat we nu heel snel actuele informatie erop kunnen zetten is erg fijn. In het verleden was dat een hele klus en nu is dat heel makkelijk zelfs. Als vrijwilligers met weinig tijd, zijn wij nu zelf de bottleneck en niet zo zeer het systeem.

Marinus van Kooij

Penningmeester bij Jeugdwerk Den Haag West

WordPress website op maat

Wil jij een effectieve website die je zelf aan kunt passen wanneer je zelf wilt? Wij werken met WordPress. Hierdoor kun jij je website zelf in beheer houden en aanpassen wanneer je dat zelf wilt. Hierdoor krijg je nooit meer onverwachte hoge facturen en bespaar je kostbare tijd die je weer in jouw organisatie kunt steken.

Op de achtergrond zorgt Dificem ervoor dat de vindbaarheid van je website goed is en je meer bezoekers kan gaan verwelkomen. Vervolgens zorgen we voor het design zodat je meer conversie haalt.

Website laten ontwikkelen of maken Leeuwarden

Wil jij?

Alles uit je website halen
Scoren op belangrijke zoekopdrachten
Veel bezoekers op je website
Hoge conversies halen
Zelf je website aan kunnen passen
Een duidelijk SEO plan

Website laten ontwikkelen Groningen

Website laten maken Groningen? Wil jij effectief online gaan met je website en vindbaar zijn voor je doelgroep. Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op en ontvang advies op maat.

Neem vrijblijvend contact op!

[contact-form-7 id=”1693″ title=”Web development”]

Menu