Websites

Website diensten

Onze diensten

Webshop laten maken

Jouw producten online verkopen? Verdien geld door middel van online verkoop via een webshop.

Website laten maken

Online klanten winnen? Maak gebruik van het krachtigste online marketing middel, een website.

Website vernieuwen

Is je website verouderd maar de content nog goed? Jouw website in een nieuw design.

Websites dienst

Webdesign op maat

Veel bedrijven doen weinig tot niets aan hun online aanwezigheid. Laat staan hun website. Logisch, ze zijn liever bezig met datgene wat ze leuk vinden en waar ze ook goed in zijn. En toch, valt er juist voor deze bedrijven veel online te winnen.

Stel je eens voor. Een website die bovenaan verschijnt in Google. Op belangrijke zoekopdrachten van je doelgroep scoort. Veel en relevante bezoekers ontvangt. Deze bezoekers komen vervolgens op een mooie, maar vooral effectieve website. Ze raken overtuigd van je expertise en willen dolgraag met je in zee. Wees eerlijk, zou dit geen gigantische impact maken voor jou en de groei van je bedrijf?

WordPress

Al onze websites zijn gemaakt in het CMS systeem WordPress. Een van origine blogsysteem, dat de laatste jaren is gegroeid tot het meest gebruikte systeem om websites te maken. Op het moment gebruiken, rond de 35% van alle websites, WordPress. Dat is niet voor niets.

WordPress is een ideaal systeem om je website vindbaar te maken in Google en deze klanten vervolgens te converteren. Het is zeer geschikt in combinatie met zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren om te gaan scoren in Google. Via een conversiegericht webdesign kun je deze bezoekers vervolgens omzetten tot een conversie.

Het grootte voordeel van WordPress is dat je vervolgens zelf je website kunt beheren en aanpassen. Je bent niet bij elke kleine aanpassing afhankelijk. Je kunt dit gewoon zelf.

Websites in WordPress

Domein & hosting

Iedere website of webshop draait op een hosting. Dit is een stukje ergens op het internet die de fysieke website beheert. Daarnaast dient er ook een domeinnaam te worden aangeschaft. Gelukkig voor jou regelen we dit voor je.

Onderhoud

Een website dient onderhouden te worden zodat deze altijd gebruik maakt van de laatste versies. Bij achterstallig onderhoud zijn hackers soms al binnen vier dagen binnen. Dificem onderhoudt jouw website zodat deze volledig beveiligd is en blijft.

Website laten maken?