Websites

Veel bedrijven doen weinig tot niets aan hun online aanwezigheid. Laat staan hun website. Logisch, ze zijn liever bezig met datgene wat ze leuk vinden en waar ze ook goed in zijn. En toch, valt er juist voor deze bedrijven veel online te winnen.

Stel je eens voor. Een website die bovenaan verschijnt in Google. Op belangrijke zoekopdrachten van je doelgroep scoort. Veel en relevante bezoekers ontvangt. Deze bezoekers komen vervolgens op een mooie, maar vooral effectieve website. Ze raken overtuigd van je expertise en willen dolgraag met je in zee. Wees eerlijk, zou dit geen gigantische impact maken voor jou en de groei van je bedrijf?

Goed scorende website laten ontwikkelen

Diensten

Webshop laten maken

Jouw producten online verkopen? Webshops zijn een enorm handige manier om jouw product aan de man te brengen.

Website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken? Volledig geoptimaliseerd voor zowel Google als de gebruiker? Ga effectief online!

Website vernieuwen

Is het design van je website flink veroudert? Door simpelweg je website in een nieuw jasje te plaatsen kan hij weer als nieuw functioneren.

Websites in WordPress

WordPress

Al onze websites zijn gemaakt in het CMS systeem WordPress. Een van origine blogsysteem, dat de laatste jaren is gegroeid tot het meest gebruikte systeem om websites te maken. Op het moment gebruiken, rond de 35% van alle websites, WordPress. Dat is niet voor niets.

WordPress is een ideaal systeem om je website vindbaar te maken in Google en deze klanten vervolgens te converteren. Het is zeer geschikt in combinatie met zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren om te gaan scoren in Google. Via een conversiegericht webdesign kun je deze bezoekers vervolgens omzetten tot een conversie.

Het grootte voordeel van WordPress is dat je vervolgens zelf je website kunt beheren en aanpassen. Je bent niet bij elke kleine aanpassing afhankelijk. Je kunt dit gewoon zelf.

Webshop laten Maken

Heb je een product dat je online aan wilt bieden aan je doelgroep? Online gaan met de verkoop van jouw producten? Dan is een webshop een logische keuze. Via een webshop kun je jouw producten online aanbieden aan je doelgroep. Volledig geautomatiseerd kunnen zij dan je producten aanschaffen.

Website laten Maken

Al tientallen jaren vormen websites de veiligste en meest effectieve online thuisbasis voor bedrijven. Een effectieve website zorgt niet alleen voor de online vindbaarheid van je bedrijf maar daarnaast ook voor conversie. Via een goed webdesign zorgt je website er namelijk voor dat je doelgroep overtuigd wordt van je expertise, en graag over gaat tot aankoop.

Website Vernieuwen

Is je website verouderd? Word je website niet meer getoond door Google? Kan je website wel een opknapbeurt gebruiken? Elke website eigenaar loopt er vroeg of laat tegen aan. Je website die veroudert. Vervelend want nu moet je wederom een dure ontwikkelaar inhuren om een volledig nieuwe website te laten ontwikkelen, toch?

Laat je website vernieuwen door Dificem. Wij geven je oude website een update of verplaatsen je content in een volledig nieuwe website. Wij zorgen dat je website wordt vernieuwd, dan kun je gewoon de bestaande content blijven gebruiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Menu