Onderhoud

Website onderhoud

Voorkom spam of een hack

Het je het wel eens gezien? Allemaal vreemde linkjes op je website? Spam en vreemde pop-ups? Dan ben je zeer waarschijnlijk gehackt. Je logt in en kijkt op de achtergrond. Wat opvalt is, dat je website geen updates heeft doorgevoerd. Snel voer je deze update uit, maar helaas: het kwaad is al geschiet. Hackers hebben oog voor websites met een achterstallig onderhoud.

Het benaderen van je webhosting lijkt op dat moment het beste idee. Hopelijk hebben zij een oude back-up. Maar ook hier ligt een gevaar. Het is namelijk mogelijk dat hackers zich al maanden op je website bevinden, en enkel wachten op het juiste moment. Hierdoor heb je geen back-ups meer en kun je dus weinig doen aan de hack. Je opties zijn schaars. Je huurt iemand in om je code te controleren en hopelijk de fout tegen te komen. Of je bouwt je website opnieuw.

Gelukkig ga jij dit voorkomen. Is jouw website namelijk gemaakt door ons? Dan onderhouden wij jouw website. Voor een vast laag bedrag per maand zorgen we ervoor dat alle updates netjes op tijd doorgevoerd worden. Zo heb jij hier geen omkijken meer naar en voorkom je het gevaar van hackers.

Onderhoud pakketten 

Waarom onderhoud?

Alles op een rijtje

Z

Alle essentiële WordPress updates direct uitgevoerd

Z
Laag maandelijks bedrag
Z
Updates van WordPress, plugins en thema’s
Z

Voorkom dat je gehackt word

Website onderhouden?