Webshop laten Maken

Webshop laten maken

Jouw producten verkopen?

Wil je met jouw winkel vindbaar zijn op het internet en online jouw producten verkopen? Dan is een webshop de ideale toepassing. Via een webshop kun je jouw producten aanbieden en beheren zonder dat je hier omkijken naar hebt. Dat alles in een overzichtelijk en praktisch systeem.

Je beheert je producten en voorraad volledig zelf. Met een conversiegericht design, leiden we bezoekers stapsgewijs richting een verkoop van één of meerdere producten. Via verschillende betaalmogelijkheden zorg jij ervoor dat de bestelling bij de klant aan huis komt. Hierdoor hoeven je klanten niet fysiek naar jouw winkel te komen en werkt jouw webshop als een automatische online verkoper. Alle processen voor een online verkoop worden voor je gedaan!

Website naast webshop

In combinatie met een website maken we jouw webshop goed vindbaar in de meest gebruikte zoekmachine ter wereld, Google. Zo kom jij naar boven op belangrijke zoekopdrachten van je doelgroep.

Door een website te hebben naast je webshop kun je een daadwerkelijk merk bouwen om je webshop heen. Dit helpt mee voor je vindbaarheid en ook voor je conversie. Alles voor de uiteindelijke verkoop.

WordPress webshop laten maken

Webshop portfolio

Bekijk hieronder de webshops die door Dificem zijn ontwikkeld.

Portfolio Dificem Website Beetr

Gouden Leeuw

goudenleeuwpartyverhuur.nl

Koohart

www.koohart.nl

Moonwoods

www.moonwoods.nl

Waarom webshop laten maken?

Alles op een rijtje

Z

Verkoop online jouw producten

Z
Eenvoudig zelf producten en prijzen beheren en aanpassen
Z

Webshop vriendelijke SEO strategie

Z
Mobile responsive webdesign voor een vriendelijke mobile bruikbaarheid
Z
In combinatie met een website
Z
Geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google
Z
Verkoopproces volledig geautomatiseerd

Webshop laten maken?