Website Vernieuwen

Nieuw jasje

Heb je een bestaande website maar is deze niet van deze tijd? Is je website haar design verouderd en zou je dit liever vernieuwen naar een webdesign van nu? Wordt jouw website niet meer getoond door Google omdat hij verouderd is? Een website van vernieuwen is dan de beste optie om weer online vindbaar successen te gaan behalen.

Je website laten vernieuwen is een enorm handig wanneer jouw website verouderd is. Zo kun jij genieten van een effectieve website zonder dat je een volledig nieuwe website hoeft te laten ontwikkelen.

Oude Website Vernieuwen WordPress
Wordpress website vernieuwen nieuw

WordPress

We verplaatsen je website naar het CMS systeem WordPress. Wij regelen voor jouw de achtergrond en laten, wanneer de website gereed is kun jij zelf je website beheren en aanpassen.

Hierdoor beschik jij over een vernieuwde website die aan alle eisen voldoet van een effectieve website. Goed vindbaar in Google en een hoge conversie zodat je bezoekers ook daadwerkelijk omzet tot een uiteindelijke conversie.

Alles op een rijtje

Website en content volledig vernieuwt
Zelf beheren en aanpassen wanneer je wilt
SEO strategie op maat, zodat je hoog gaat scoren met je website
Effectief webdesign volgens de wetten van conversie optimalisatie
Geoptimaliseerd volgens de normen van Google
Ontworpen met een toekomstbestendig webdesign
Mobile responsive webdesign voor een vriendelijke mobiele bruikbaarheid
Online scoren met een vernieuwde website

Wat zeggen anderen

Onze ervaring met Dificem is goed en we zijn erg tevreden over de website. De bereidwilligheid om mee te denken en met voorstellen te komen vond ik erg fijn. Daarnaast was de communicatie prettig.

De bruikbaarheid en het inschrijfformulier waren erg belangrijk. Daar zaten we om te springen. Ons publiek is erg enthousiast, zeker over het gebruik op de telefoon. Tegenwoordig wordt alles op de telefoon gedaan, dat werkt dus nu.

De laatste jeugdwerkactiviteit was drukker bezocht dan ooit. Waar dit aan ligt dat weet ik niet, maar het feit dat we nu heel snel actuele informatie erop kunnen zetten is erg fijn. In het verleden was dat een hele klus en nu is dat heel makkelijk zelfs. Als vrijwilligers met weinig tijd, zijn wij nu zelf de bottleneck en niet zo zeer het systeem.

Marinus van Kooij

Penningmeester bij Jeugdwerk Den Haag West

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Menu